skip to Main Content
B. Bosman Declaratie- en organisatieadvies voor huisartsenpraktijken

Meer inzicht in het declaratieproces van uw huisartsenpraktijk

Wilt u meer inzicht krijgen in het declaratieproces van uw huisartsenpraktijk? Dan bent u bij B. Bosman Declaratie – en organisatieadvies voor Huisartsenpraktijken aan het juiste adres. Door op efficiënte en effectieve wijze samen met u naar het declaratieproces te kijken, spoor ik inkomstenverliezen op en laat procedures soepeler verlopen. Denk bijvoorbeeld aan procedures als de inschrijving van patiënten, het VECOZO-gebruik en het boeken van verrichtingen. Alles rondom het declaratieproces wordt afgestemd op uw praktijk!

Het declaratieproces effectief en efficiënt inrichten

Er wordt veel verwacht binnen uw huisartsenpraktijk rondom het declaratieproces en andere niet-zorg gerelateerde taken. Vaak ontbreekt een goed overzicht, waardoor veel huisartsenpraktijk die goed lijken te draaien, toch inkomsten mislopen. Graag ga ik met u aan de slag om inzicht te krijgen in de dagelijkse werkprocessen zoals het declaratieproces en de administratie binnen uw praktijk. Op deze manier leert u efficiënter te werken met een hoger rendement.

Declaratieproces huisartsenpraktijk

Tijdelijke ondersteuning, langdurige resultaten

Tijdelijke ondersteuning, voor een langdurig resultaat. Dat is de insteek wanneer u besluit B. Bosman in te schakelen. Begeleiding, aansturing en adviseren; taken die medewerkers zelf uit kunnen voeren worden niet overgenomen.

Het doel is om u en uw medewerkers meer bewust te maken van het belang van een optimaal declaratieproces binnen uw praktijk en zicht krijgen op mogelijke valkuilen binnen de patiënten- en financiële administratie.

De voordelen van een optimaal declaratieproces

  • Het levert op korte en lange termijn geld op;
  • Procedures worden inzichtelijk en taken overdraagbaar;
  • Besparing van tijd;
  • Meer kennis en vaardigheden binnen uw praktijk;
  • Verlichting van eventueel ervaren lasten;
  • Toename van werkplezier.

Weten hoe u uw declaratieproces kunt optimaliseren?

Wilt u ook weten hoe u het declaratieproces binnen uw huisartsenpraktijk efficiënt kunt inrichten? Neem dan contact op met B. Bosman declaratie – en organisatieadvies. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!