skip to Main Content
B. Bosman Declaratie- en organisatieadvies voor huisartsenpraktijken

Deskundig organisatie advies voor uw huisartsenpraktijk

Goed organisatie advies is essentieel voor het functioneren van een huisartsenpraktijk. Bent u benieuwd hoe uw huisartsenpraktijk er financieel en administratief voor staat? Dan bent u bij B. Bosman aan het juiste adres. Samen met u spoor ik inkomstenverliezen op en geef ik organisatie advies om procedures effectiever en efficiënter te laten verlopen. Of u nu een startende of doorgewinterde huisarts bent: het organisatie advies van B. Bosman helpt u uw praktijk overzichtelijker in te richten.

Bespaar tijd en geld met organisatie advies van B. Bosman

Is uw praktijk veel tijd kwijt met de patiënten- en financiële administratie? Het organisatie advies van B. Bosman kan u helpen een waterdicht systeem te ontwikkelen om bijvoorbeeld declaraties van A tot Z af te handelen en zo min mogelijk afwijzingen terug te krijgen.

Op deze manier realiseer ik met mijn advies een tijds- en geldbesparing, meer kennis en vaardigheden binnen uw praktijk en een toename van werkplezier.

Organisatie advies huisartsenpraktijk

Waarom B. Bosman?

Met deskundig organisatie advies zal uw praktijk in staat zijn om in minder tijd meer omzet te genereren.

U krijgt veel meer inzicht en overzicht over het gehele financiële proces. Dit in tegenstelling tot het werken met een declaratiebureau, dat vaak maar een klein deel van uw administratieve last overneemt.

De voordelen op een rij

  • Uw administratie- en declaratiesystematiek verbetert aanzienlijk;
  • Er worden overzichtelijke procedures gemaakt;
  • Inkomsten en uitgaven worden inzichtelijk gemaakt;
  • Tijds- en geldbesparing;
  • Taken en werkzaamheden worden duidelijk en overdraagbaar.

Meer informatie nodig?

Bent u benieuwd naar wat B. Bosman declaratie- en organisatie advies voor uw praktijk kan betekenen? Vul dan het contactformulier in zodat ik uw vraag zo spoedig mogelijk kan beantwoorden. Of neem direct contact op via 06-30481276 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik help u graag verder met een werkwijze die efficiënter is voor uw huisartsenpraktijk.