skip to Main Content
B. Bosman Declaratie- en organisatieadvies voor huisartsenpraktijken

Inzicht in de administratie van uw huisartsenpraktijk

Een overzichtelijke administratie in uw huisartsenpraktijk is essentieel om inzicht te krijgen in inkomsten en uitgaven. Bent u benieuwd hoe de administratie van uw huisartsenpraktijk ervoor staat? Graag gaat B. Bosman Declaratie – en organisatieadvies voor u aan de slag om mogelijke inkomstenverliezen op te sporen en procedures effectiever te laten verlopen. Of u nu een startende huisarts bent, of al jarenlang een eigen praktijk heeft; B. Bosman helpt u uw administratie overzichtelijker in te richten.

De administratie van uw huisartsenpraktijk onder de loep

De ervaring leert dat veel huisartsenpraktijken veel tijd kwijt zijn met de administratie. Dit kan zelfs ten koste gaan van het eigenlijke doel van een praktijk: zorg verlenen.

B. Bosman declaratie – en organisatieadvies kan een waterdicht systeem ontwikkelen om onder andere declaraties op de juiste manier af te handelen, zo min mogelijk afwijzingen terug te krijgen en werkprocessen efficiënter in te richten. Op deze manier realiseert u een tijds – en geldbesparing! Tevens zullen uw medewerkers meer kennis en vaardigheden ontwikkelen en een toename van het werkplezier ervaren.

Niet voor niets is een optimale administratie van uw huisartsenpraktijk dus zo belangrijk!

Wat levert B. Bosman organisatie advies u op?

  • Uw declaratiesystematiek verbetert aanzienlijk;
  • Er worden overzichtelijke procedures gemaakt;
  • Inkomsten en uitgaven worden inzichtelijk gemaakt;
  • Tijds – en geldbesparing;
  • Taken en werkzaamheden worden duidelijk en overdraagbaar;
  • Jarenlange ervaring met deskundig advies.

Administratie huisartsenpraktijk

Vragen over de administratie van uw huisartsenpraktijk?

Door de administratie van uw huisartsenpraktijk onder de loep te nemen, zal uw praktijk in staat zijn om in minder tijd meer omzet te genereren. Inzicht en overzicht in het gehele financiële proces en duidelijk overdraagbare taken.

Graag vertel ik u wat B. Bosman voor uw administratie kan betekenen. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in, zodat ik zo spoedig mogelijk contact met u op kan nemen!