skip to Main Content
B. Bosman Declaratie- en organisatieadvies voor huisartsenpraktijken

Even voorstellen

Mijn naam is Betty Bosman. Jarenlang heb ik met veel plezier in de gezondheidszorg gewerkt, met specifiek ervaring in lesgeven en het opzetten van projecten en methodieken. Als echtgenote van een huisarts ben ik daarnaast in 2007 begonnen met zijn financiële administratie. De dagelijkse praktijk leert dat er veel mis kan gaan (ook ongemerkt!) bij het boeken, het declareren en factureren, maar ook dat er in een relatief korte periode veel kan worden bereikt.

BBosman

BBosman-wie-ben-ik

Gaandeweg ben ik collega-praktijken gaan helpen, ook daar waar men de indruk had dat alles aardig op orde was. Het begon met een vriendendienst, maar omdat er veel meer werk lag, de reacties heel positief zijn en ik er veel plezier en voldoening uithaal, ben ik in mei 2011 gestart met een eigen advies- en organisatiebureau voor huisartsenpraktijken.

Hiernaast ben ik ook praktijkmanager op verschillende huisartsenpraktijken en sinds november 2014 docent bij de Landelijke Huisartsen Vereniging.
Lees meer