skip to Main Content
B. Bosman Declaratie- en organisatieadvies voor huisartsenpraktijken

B. Bosman declaratie advies op basis van No Cure No Pay

Deskundig declaratie advies is onmisbaar voor huisartsenpraktijken. Wordt alles op de juiste wijze gefactureerd? Wordt de juiste verrichting geboekt? Het zijn allemaal zaken die B. Bosman declaratie – en organisatieadvies met u kan achterhalen.

Door te zorgen voor overzichtelijke procedures en een heldere systematiek binnen uw huisartsenpraktijk, ontstaat er een consequente werkwijze waardoor financiële zaken veel efficiënter kunnen worden aangepakt. Op het gebied van declaraties betekent dit vaak een zeer grote afname in het aantal afwijzingen! Graag geef ik deskundig declaratie advies om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen.

Wat kan declaratie advies voor uw praktijk betekenen?

Veel huisartsenpraktijken menen hun administratie goed op orde te hebben. Echter blijkt dat veel praktijken juist te kampen hebben met een haperende administratie, waardoor zij inkomsten mislopen! Door gebruik te maken van deskundig declaratie advies, krijgt u inzicht in uw financiële administratie en inkomsten van de ziektekostenverzekeraars. Heldere instructies en eenduidige werkwijzen zorgen ervoor dat uw praktijkomzet stijgt. Met het declaratie advies van B. Bosman krijgt u inzicht in een efficiënte en effectieve declaratiesystematiek!

Wat zijn de voordelen van B. Bosman?

Declaratie advies huisartspraktijken

  • Uw declaratiesystematiek zal aanzienlijk verbeteren;
  • Procedures worden efficiënt en overzichtelijk gemaakt;
  • Meer kennis en vaardigheden binnen uw praktijk;
  • No cure, no pay;
  • Realisering van een tijds – en geldbesparing.
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies

Meer weten over declaratie advies? Maak vrijblijvend een afspraak

B. Bosman werkt proactief, meedenkend en efficiënt. Op deze manier zult u merken dat u minder tijd kwijt bent aan declaraties en administratie, waardoor u zich meer kunt richten op medisch inhoudelijk zaken. Wat op zijn beurt ook weer voor meer inkomsten zorgt.

Wilt u ook weten op welke manier het declaratie advies van B. Bosman uw praktijk administratief op orde kan brengen? Wanneer u het contactformulier invult, neem ik vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook direct contact opnemen via 06-30481276 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik help u graag verder met een efficiëntere werkwijze voor uw huisartspraktijk.